De komende borrel is vrijdag 14 december 2012

 

 

 

 

SPREEK JE OOK DAN AF MET JE IPO-VRIENDEN?

Komende Alumni borrel, oud-ipo borrel of IPO-Season-drink is in of op de GROTE MARKT of in de Boterwaag te Den Haag vanaf een uur of 21u00 1u30 gaat het dicht. Het paard-café of de Paap is dan nog open tot 04u00 maar daar ga ik niet heen, want 4u00 is veel te laat ;)

Het adres van de site van school is ipo.alumni-net.nl

 

Graag wil ik je vragen om al je andere IPO-contacten op de hoogte te brengen van deze borrel en om ze te vragen om zich op te geven (indien ze dat willen) bij de mailing-list voor de uitnodiging voor de borrels, dat kan via het onderstaande venster. Dus nodig je IPO-vrienden uit, die niet in Den Haag wonen, om te komen logeren, maak afspraken met elkaar om vantevoren te gaan eten, bowlen, brainstormen of wat je dan ook leuk lijkt.

 

Heb je vragen, opmerkingen, suggestie omtrent de Borrel, de Alumni-website of wil je zelf iets doen, dan kun je hieronder je ding kwijt::> reacties zijn alijd leuk! Verder doe ik het geheel vrijwillig, maar mocht je iets kwijt willen dan hoor ik het graag!

Vorige borrels

Naam Email Onderwerp

Schrijf hier wat je wilt zeggen!

Om dit verzend-formulier te kunnen gebruiken heb je een email programma, zoals outlook nodig... anders staat er op het plaatje ook een email-adres.... tot hoi arvid.deze borrel staat los van school.